Vi er...

  • Vi er et team af dedikerede "møbel-nørder" der syntes det er spændende at få "trætte" polstrede møbler til at "ligne en million" igen, at få hynder til designer-møbler til at passe så de går i balance med møblet, at lave polsteropgaver for vore erhvervskunder så de ser det som en god forretning med kvaliteten på rette sted.
  • Vi har fokus på håndværket og kvaliteten ned i alle detaljer og undre os ofter over hvilke positive resultater der dukker op når et velgjort arbejde er overstået, og en kunde smiler tilfreds.
  • Vi tillader os at kalde dette "en passion"... eller rettere "vores passion".
  • Vi elsker glade kunder.
thumb500-11273253f26ab24db1e7a19ae0eaa5b4868c86

3. generation

I snart 30 år har Jesper (indehaver) arbejdet med møbelproduktion, ombetrækninger og hynder. Jesper Thams er 3. generation i familien Thams.

Ud over at producere hynder og ombetrække møbler har Jesper også en periode arbejdet som freelance konsulent på polsterområdet for foreningen Dansk Møbelkontrol / Furn-tech.

Dansk Møbelkontrol / Furn-tech er en forening af danske møbelproducenter der priortere kvaliteten i højt og som herved har underlagt sig uvildig kontrol af fagfolk.

Da besøgte Jesper løbende nogle af de bedste tilbageværende polstermøbelfabrikker, der stadig producerede i Danmark, og dermed holdt de danske håndværkstraditioner ved lige.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.